Pannenkoekenhuis

de Langenberg

Pannenkoekenhuis De Langenberg, gelegen aan de N224, de oude Rijksweg van Ede naar Arnhem is al jaren bekend in Ede. Het bestaat al vanaf 1923 en is in de loop der jaren een aantal keer van eigenaar veranderd.

Ontdek onze menukaart

Alles in huis voor jong & oud

Ontdek de Ginkelse Hei

Laten we nieuwe

Avonturen proeven

U bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op één van onze gezellige terrassen (gedeeltelijk overdekt).

Voor rustig aan de tafel

of lekker met de kids

Wij vinden het belangrijk om u altijd goede kwaliteit te bieden. Daarom maken wij iedere dag op ambachtelijke wijze ons eigen beslag. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerde granen, verse eieren uit de streek en andere natuurlijke ingrediënten. Zo kunnen wij u altijd heerlijke pannenkoeken of poffertjes serveren. Bent u gebonden aan een bepaald dieet of heeft u een allergie? Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Waar we voor staan

Ons pannenkoekenhuis ligt op nog geen 200 meter van de Ginkelse Hei, wat maakt dat uw bezoek aan ons restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of een dagje winkelen in het centrum van Ede. Uw auto kunt u parkeren op onze ruime parkeerplaats en we beschikken tevens over diverse oplaadpunten voor uw elektrische fiets of scootmobiel. Ons restaurant is goed toegankelijk voor minder-validen en beschikt tevens over een ruim invalidentoilet.

Eindeloos plezier voor de kinderen

Ontdek onze doe boekjes voor de kleintjes, vol leuk puzzels, kleurplaten, speurtochten en nog veel meer eindeloos plezier.

  • Puzzels (woordzoekers, weetjes, verschillen, doolhof)
  • Kleurplaten
  • Recepten voor een echte kok