Groepsarrangementen

Voor groepen vanaf 30 personen kunnen wij speciale arrangementen op maat maken. Hierbij hoeft u dus niet alleen te denken aan pannenkoeken, er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen voor onze groepsarrangementen, zodat wij voor u een arrangement op maat kunnen maken.

De E-choppers

Nieuw bij onze pannenkoekenhuizen!

Vanaf nu te huur. Met deze elektrische choppers kunt u tot wel 50 km van onze prachtige heuvelrug verkennen. Deze E-choppers zijn scherp geprijsd:

2 uur    |    € 25,-

3 uur    |    € 30,-

4 uur    |    € 37,50

5 uur    |    € 45, –

De choppers hebben een houder voor uw smartphone waardoor u ook gemakkelijk kunt navigeren. Maar een geprinte route hebben wij uiteraard ook. Kijk hier voor meer informatie.

Rondje Utrechtse Heuvelrug

Omschrijving

De geschiedenis van de Utrechtse Heuvelrug is overal voelbaar. Door de vele landgoederen en kastelen maar ook door de grote militaire betekenis die het gebied heeft gehad. Tijdens deze route maak je kennis met de Utrechtse Heuvelrug en de omgeving hiervan.

1
1

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Rondje Driebergen

Omschrijving

In het hart van de Utrechtse Heuvelrug ligt de Leusderheide. De Leusderheide heeft twee ecoducten: ecoduct Leusderheide dat in het noordwesten over de A28 loopt, en ecoduct Treekerwissel, dat in het zuidoosten over de N227 leidt. Deze ecoducten werden gebouwd om dieren zich te laten verplaatsen tussen de Leusderheide en omliggende bossen. Onder andere dassen, hagedissen en vossen maken veelvuldig gebruik van de oversteken. De Leusderheide heeft, omdat het ook als militair oefenterrein wordt gebruikt, een groot deel van zijn oorspronkelijke uiterlijk behouden. Uitgestrekte heidevelden en open zandvlakten worden afgewisseld met loof- en naaldbos. Bezienswaardigheden in dit gebied zijn onder andere een curtis, Poorthuis Ruiterberg (waarvan in de novelle ‘De Zwarte Ruiter’ van Simon Vestdijk wordt gesuggereerd dat het boek daar is geschreven – iets wat niet het geval is), en de gemeente Maarsbergen, gelegen in het grensgebied van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.
1
1

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Rondje Amersfoort

Omschrijving

Op zoek naar een lang uitstapje? Deze fietsroute neemt je mee door Utrechtse Heuvelrug, langs het Nationaal Militair Museum en door het eeuwenoude centrum van Amersfoort. Hou de tijd in de gaten, want hij vliegt voorbij!

Keistad Amersfoort
Behalve gezellig is Amersfoort ook rijk aan historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten zie je de middeleeuwse geschiedenis van de stad terug. De bekende Amersfoortse Kei, een zwerfsteen, tref je aan op de hoek van de Stadsring en de Arnhemsestraat. Net buiten de stad kom je langs Dierenpark Amersfoort en het Nationaal Militair Museum, een nieuw museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg.

Door de Soesterduinen
In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug rij je in een licht glooiend landschap door heidevelden en loof- en naaldbossen. In de Soesterduinen tref je een uniek en eeuwenoud stuifduinengebied aan. Het is heerlijk om in dit nationaal park eens lekker tot rust te komen en de alledaagse drukte achter je te laten.

1
1

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Rondje hei

Omschrijving

De Utrechtse Heuvelrug vormt het perfecte decor voor mooie fietstochten door de natuur. Deze route neemt je mee door de Leusderheide en door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Je fietst daarbij onder andere door de plaats Woudenberg.

1
1

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Arrangementen van Pannenkoekenhuis De Langenberg

Veluwe-step

Lijkt het u wat om eens een dagje heerlijk rond te toeren door een van de mooiste gebieden van Nederland? Wilt u genieten van de natuur of historische plaatsen bezoeken? Met vrienden, collega’s of met uw familie? Dan bent u bij VELUWe-step aan het juiste adres.

Kortingsbon verkrijgbaar voor onze gasten. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of klikt u op het logo om naar de website te gaan.