Pannenkoekenhuis

Bergzicht

Pannenkoekenhuis Bergzicht is van oudsher bekend onder de naam “Aart Jansen”. In die tijd was de locatie ook bekend vanwege zijn speeltuin. Later is het nog gebruikt als skicentrum, met daarbij een skibaan en een langlauf-piste. In februari 1997 is het voormalig “Bergzicht” een uit veel hout en riet bestaand pand, geheel door brand verwoest.

Ontdek onze menukaart

Alles in huis voor jong & oud

Ontdek de piramide austerlitz

Laten we nieuwe

Avonturen proeven

U bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant, in onze (’s winters verwarmde) serre of op één van onze gezellige terrassen.

Voor rustig aan de tafel

of lekker met de kids

Wij vinden het belangrijk om u altijd goede kwaliteit te bieden. Daarom maken wij iedere dag op ambachtelijke wijze ons eigen beslag. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerde granen, verse eieren uit de streek en andere natuurlijke ingrediënten. Zo kunnen wij u altijd heerlijke pannenkoeken of poffertjes serveren. Bent u gebonden aan een bepaald dieet of heeft u een allergie? Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Waar we voor staan

Pannenkoekenhuis Bergzicht ligt langs de N227 op een prachtige locatie aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei in het buitengebied van Woudenberg op het “Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug”. Dankzij onze locatie zijn wij een prima uitvalsbasis voor een heerlijke wandel- of fietstocht. Ons pannenkoekenhuis ligt tevens ook op het prachtige Landgoed Den Treek Henschoten (meer informatie vindt u hier). Wilt u graag een gezellig dagje uit in deze bosrijke omgeving? Combineer uw bezoek aan ons bijvoorbeeld met een dagje ontspannen aan het Henschotermeer of een bezoek aan de Pyramide van Austerlitz en de daarbij gelegen speeltuin. In onze omgeving kunt u o.a. kano’s, Solexen en fietsen huren. Houdt u van paardrijden? Ook dan zijn wij voor u de ideale plek voor een tussenstop. U kunt uw paard bij ons stallen in onze paddock terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd of een drankje. Uw auto kunt u parkeren op onze ruime parkeerplaats en we beschikken tevens over diverse oplaadpunten voor uw elektrische fiets of scootmobiel.

Eindeloos plezier voor de kinderen

Ontdek onze doe boekjes voor de kleintjes, vol leuk puzzels, kleurplaten, speurtochten en nog veel meer eindeloos plezier.

  • Puzzels (woordzoekers, weetjes, verschillen, doolhof)
  • Kleurplaten
  • Recepten voor een echte kok