Pannenkoekenhuis

de Waterspiegel

Pannenkoekenhuis “De Waterspiegel” is onze jongste vestiging gelegen op het Eiland van Maurik, het recreatiegebied midden in de Betuwe. Wij bieden een uniek uitzicht over het sprankelende water. Het hele jaar door kunt u vanaf ons mooie restaurant met terras het strand en de haven met haar boten zien liggen en bovenal genieten van een prachtige zonsondergang. In het zomerseizoen hebben watersportliefhebbers de mogelijkheid om in de omgeving een kano, waterfiets, sloep of zeilboten te huren.

Ontdek onze menukaart

Alles in huis voor jong & oud

Ontdek het Eiland van Maurik

Laten we nieuwe

Avonturen proeven

Graag verwelkomen wij u in ons moderne pand met een verrassend stijlvol interieur. Deze nieuwe hotspot is stoer, gezellig en bovenal uniek in zijn soort. Kortom zeker een bezoek waard!

Voor rustig aan de tafel

of lekker met de kids

Wij vinden het belangrijk om u altijd goede kwaliteit te bieden. Daarom maken wij iedere dag op ambachtelijke wijze ons eigen beslag. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerde granen, verse eieren uit de streek en andere natuurlijke ingrediënten. Zo kunnen wij u altijd heerlijke pannenkoeken of poffertjes serveren. Bent u gebonden aan een bepaald dieet of heeft u een allergie? Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Waar we voor staan

Naast ons uitgebreide assortiment aan pannenkoeken, van zoet tot hartig, hebben wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart met een keuze variërend van diverse lunchgerechten, (maaltijd)salades tot kipsaté en heerlijke Beach Burgers. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak of een gezellige borrel.

Wij gaan graag met onze seizoenen mee, verse aardbeien in de zomer en in de wintermaanden diverse stampotten en huisgemaakte erwtensoep. Door middel van onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze verschillende seizoensgerechten.

Eindeloos plezier voor de kinderen

Ontdek onze doe boekjes voor de kleintjes, vol leuke puzzels, kleurplaten, speurtochten en nog veel meer eindeloos plezier.

  • Puzzels (woordzoekers, weetjes, verschillen, doolhof)
  • Kleurplaten
  • Recepten voor een echte kok