Zakelijke lunch

Binnenkort een zakelijke lunch in Veenendaal die u dient te regelen? Denk dan voor uw zakelijke lunch Veenendaal aan Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt! U hoeft uiteraard geen pannenkoeken te eten tijdens uw zakelijke lunch, wij hebben ook vele andere heerlijke lunchgerechten op onze kaart.

Bij Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt, vind u de ideale locatie voor uw zakelijke lunch. U zult de ontspannen sfeer en de ideale ruimte voor uw zakelijke lunch zeker waarderen. Ons modern ingerichte restaurant met fris meubilair valt zeker in de smaak.

U vind bij Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt een rustige plek om te werken onder het genot van een goed kopje koffie. Wij serveren onze heerlijke, gezonde en voedzame lunchgerechten op het tijdstip dat u aangeeft zodat u onbezorgd en ongestoord een vergadering of bespreking kunt houden.

Is het lekker weer buiten dan kunt u ook gebruik maken van ons terras. Hoe lekker is het om een zakelijke lunch in het zonnetje te houden! Heeft u speciale wensen, schroom dan niet en laat het ons weten. Wij kunnen ons dan voorbereiden op uw komst.

Of u nu komt met 2 of 200 personen u bent van harte welkom bij Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt! Bent u van plan om met een groot gezelschap een zakelijke lunch te nuttigen vraag dan gerust naar de mogelijkheden van onze arrangementen.

Bij een groepsarrangement voor een zakelijke lunch hoeft u niet alleen te denken aan pannenkoeken ondanks dat u in het Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt zit. Er zijn tal van andere mogelijkheden. U kunt telefonisch informatie op vragen en boeken maar ook via e- mail zijn wij goed te bereiken voor vragen over groepsarrangementen voor een zakelijke lunch. Ook maken wij arrangementen op maat als dit wenst.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een zakelijke lunch in ons restaurant. Wij zullen er alles aan doen om er een geslaagde zakelijke lunch van te maken zodat u en uw collega’s, partner of klant er met een goed gevoel op terug kijken.