Terras in Veenendaal

Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt is een modern pand met een lekker fris interieur gelegen aan de rand van Veenendaal. Een ideale plek voor een tussenstop tijdens een mooie
fietstocht of om een drankje of een hapje te doen na een middagje winkelen. De naam De Bijenmarkt is niet zomaar gekozen. Van oorsprong werden er namelijk op deze plek bijenmarkten georganiseerd. Het ontmoeten van anderen mensen van alle leeftijden was de belangrijkste missie van de markten.

Het pannenkoekenhuis De Bijenmarkt nu, heeft een prachtig terras waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten. Ook nu nog staan nieuwe ontmoetingen en gezelligheid centraal. Iedereen is welkom, van jong tot oud, waarmee de naam niet alleen betrekking heeft op de locatie maar ook een sociale betekenis krijgt. Het terras Veenendaal is zeker de moeite waard om een lekker verkoelend drankje te drinken of een heerlijke pannenkoek of ander gerecht te nuttigen met familie, vrienden of collega’s.

Terras Veenendaal goed bereikbaar!

U vind het terras Veenendaal van Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt aan de N428 vlakbij de afslag Veenendaal-West van de A12. Heeft u een heerlijke wandeling gemaakt met de
kinderen door de mooie natuur of een bezoekje gebracht aan het Fort aan de Buursteeg, neem dan deze afslag en kom zeker even langs op het Terras Veenendaal om uw dag compleet te maken.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch? Ook dan kunt u hiervoor zeker denken aan het terras Veenendaal. Wij serveren niet alleen pannenkoeken maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Naast de heerlijke gerechten hebben we ook een uitgebreide bierkaart met de heerlijkste bieren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prachtige locatie met terras Veenendaal of wilt u weten welke mogelijkheden wij kunnen bieden vanuit onze uitgebreide keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom zelf een kijkje nemen op terras Veenendaal!