Nieuwjaarsborrel op een van de mooiste locaties van Gelderland aan het water

Opzoek naar een geschikte locatie voor een nieuwjaarsborrel voor uw bedrijf, familie, sportvereniging of iets anders dan bent u van harte welkom bij de Waterspiegel in Maurik.
Van grote tot kleine groepen kunt u bij ons genieten van een borrel, lunch, diner en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze medewerkers via mail of telefoon.

 

Nieuwjaarsborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel

Wilt u dit jaar de nieuwjaarsborrel buiten uw bedrijfskantine of woning laten plaatsvinden? Bent u daarvoor op zoek naar een leuke locatie voor een nieuwjaarsborrel in de buurt van Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen of Tiel? Kijk dan eens bij Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Deze locatie midden in de Betuwe heeft alles om een geslaagde Nieuwjaarsborrel te houden. Het restaurant kijkt uit op het sprankelende water dat rondom het Eiland van Maurik ligt. Deze gezellig versierde, moderne vestiging is de ideale plek voor een leuke nieuwjaarsborrel met collega’s, vrienden of familie.

Reserveer nu een gezellige nieuwjaarsborrel

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kerstborrel in de omgeving van Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen of Tiel? Midden in de Betuwe op het recreatiegebied “het Eiland van Maurik”, vind je tegenwoordig Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Deze jonge, moderne maar zeer sfeervolle vestiging met een uniek uitzicht is de ideale plek voor een nieuwjaarsborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel. In het zomerseizoen is het een prachtige uitval hoek voor de watersporters, in de winter een prettige, sfeervolle locatie voor een gezellige borrel. Dit maakt Pannenkoekenhuis de Waterspiegel in Maurik de mooiste plek voor een nieuwjaarsfeestje.

Nieuwjaarsborrel met lekkere hapjes

Als u van plan bent een nieuwjaarsborrel te reserveren bij Pannenkoekenhuis de Waterspiegel in Maurik, dan heeft u meerdere keuzes. Natuurlijk hebben we alle denkbare drankjes in huis, zowel koud als warm, met als zonder alcohol. Maar het is ook mogelijk om tijdens de nieuwjaarsborrel kleine hapjes te laten serveren of een buffet te laten plaatsen.

Geen nieuwjaarsborrel maar liever een Nieuwjaars brunch, lunch of diner?

Het pannenkoekenhuis de Waterspiegel heeft een groot assortiment heerlijke pannenkoeken, maar serveert ook vele andere gerechten. Neem eens een kijkje op onze uitgebreide lunchkaart of dinerkaart. Het is dus mogelijk om niet alleen een nieuwjaarsborrel te regelen maar ook te lunchen of te dineren. De gerechten op de kaart lopen uiteen van lekkere maaltijdsalades tot heerlijke burgers voor een grote eter.

Een zelf samengesteld assortiment of menu

Wilt u uw nieuwjaarsborrel in het Pannenkoekenhuis de Waterspiegel houden, dan kunt u ook in overleg met ons een geheel menu samenstellen. Bel voor meer informatie naar 0344-691232. Ook als u gasten heeft met een dieetwens of allergie kunnen we u van dienst zijn.