Lunchrooms Veenendaal

Lunchrooms Veenendaal is onderdeel van het Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt. U kunt hier niet alleen heerlijke pannenkoeken eten maar ook een diversiteit aan andere gerechten.
Laat u verrassen door de uitgebreide kaart met kleine en grote lekkernijen. Naast de heerlijke lunches kunt u er ook genieten van een borrel of een biertje. Vraag om de uitgebreide bierkaart.

Bij mooi weer kunt u niet alleen genieten van de prachtige lunchrooms Veenendaal binnen maar kunt u ook gebruik maken van het mooie terras. Dat is dus dubbel genieten! En van de heerlijke gerechten en van het lekkere weer! Wij zijn gelegen aan de Nieuweweg-Noord 267A in Veenendaal. Dicht bij de afslag Veenendaal-West. Een ideale centraal gelegen plek dus. Lunchrooms Veenendaal is eenvoudig te bereiken met de auto maar ook op de fiets. Heeft u een E-bike? Dan kunt u bij Lunchrooms Veenendaal uw fiets ook voorzien van nieuwe voeding! Er zijn voldoende oplaadpunten beschikbaar.

Wilt u een zakenlunch regelen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij zorgen dat u rustig kunt vergaderen met daarbij een heerlijke lunch. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een zakenlunch bij Lunchrooms Veenendaal? Kijk dan verder op deze website of neem telefonisch contact op. Wij informeren u graag persoonlijk! Ook als u speciale wensen heeft kunt u dit kenbaar maken bij ons.

Of u nu stopt bij Lunchrooms Veenendaal tijdens een middagje lekker shoppen of een heerlijke boswandeling of u wilt gebruik maken van ons zakelijke concept? Bij ons heeft u alle mogelijkheden. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor het eten van een overheerlijke pannenkoek, het nuttigen van een gezellige lunch of het drinken van één van onze lekker verfrissende biertjes. Onze lunchrooms Veenendaal is modern in gericht met verfrissend interieur, u kunt er heerlijk zitten, zowel binnen als buiten. Hopelijk tot snel!