Bent u op zoek naar een plek waar u kunt lunchen in Veenendaal? Zoekt u een restaurant voor een zakenlunch of wilt u gezellig met familie of vrienden lunchen? Lunchen Veenendaal doet u bij Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt! Lunchen Veenendaal kunt u doen aan de Nieuweweg-Noord 267A in Veenendaal een zeer centraal gelegen plek! Ideaal voor een heerlijke lunch na een middagje shoppen of een heerlijke wandeling door de nabije natuur.

Mocht u met de auto komen lunchen in Veenendaal dan is er naast het Pannenkoekenhuis de Beijenmarkt een grote parkeerplaats. Ook als u met de “elektrische” fiets komen zit u goed! Want er zijn meerdere oplaadpunten aanwezig voor E-bikes en scooters. Schroom dus niet om tijdens een heerlijke fietstocht een bezoekje te maken aan deze heerlijke plek.

Ondanks lunchen Veenendaal een onderdeel is van het pannenkoekenhuis serveren wij niet alleen maar pannenkoeken! Naast onze heerlijke pannenkoeken serveren we namelijk nog een heel assortiment aan uitdagende gerechten van klein tot groot. Ook als u alleen maar komt voor een drankje zit u bij lunchen Veenendaal op de juiste plek. Houdt u van bier, vraag dan naar onze speciale bierkaart met zeer veel heerlijk gebrouwen bieren.

Met mooi weer kunt u bij lunchen Veenendaal ook gebruik maken van ons mooie terras. Hier kunt u naast het zonnetje ook genieten van alle gerechten die wij serveren. Vind u het terras te koud dan weet u zeker dat er binnen ook een gezellig plekje voor u is. Het modern ingerichte restaurant met een fris interieur zal u zeker bekoren.

Heeft u binnenkort feest, een vergadering of zakenlunch of wilt u gewoon met wat vrienden of familie komen lunchen kom dan eens een kijkje nemen of kijk op de andere pagina’s van onze website voor meer informatie. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Lunchen Veenendaal!