Lunch nu bij De Bijenmarkt Veenendaal, ontvang 15% korting*, en geniet van een

broodje. salade. uitsmijter. omelet. pannenkoek. ijsje. kopje koffie

Onze salades

Geniet elke dag van een heerlijke salade. Onze salades zijn er zowel in een groot als een klein formaat. U kunt hierbij denken aan een salade met gerookte zalm, rundercarpaccio, tonijn of geitenkaas.

Ons terras

Het is heerlijk vertoeven op ons terras. Ons terras ligt op het zuiden, zodat u de gehele dag kunt genieten van de zon.

Onze broodjes

Of u nou komt voor een omelet, een uitsmijter of een ander broodje, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze lunchgerechten worden geserveerd met vers oerbrood. U kunt ook kiezen voor stokbrood of toast.

  • *15% korting

    Laat deze pas zien op uw telefoon of tablet en ontvang 15% korting op de gehele rekening wanneer u voor 16.00 uur komt lunchen. Niet geldig in combinatie met andere acties.

De lunch verrassing van Veenendaal

U bent van harte welkom om een lekkere maaltijd bij ons te komen eten, heerlijk in de zon op ons terras of in ons sfeervolle restaurant. U kunt bij ons goed terecht voor een heerlijke lunch. Bekijk ook eens onze menukaart voor onze lunch gerechten. Wij zijn ook goed bereikbaar via de A12 (afrit 23 in Veenendaal).

Met bovenstaande actie wordt uw lunch nog voordeliger doordat u 15% korting krijgt op de gehele rekening.

Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunch gerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij verschillende seizoen gerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter.