kerstborrel op onze unieke locatie bij het bijzondere eiland van Maurik

Bent u opzoek naar een geschikte locatie voor een kerstborrel voor uw familie, bedrijf, sportvereniging of iets anders dan bent u bij ons zeker op het goeie adres. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle omliggende plaatsen in de beurt van Maurik zoals Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel en omgeving.

 

 

 

 

 

 

Kerstborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kerstborrel met je collega’s. Een kerstborrel in de omgeving van Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen of Tiel? Midden in de Betuwe op het recreatiegebied “het Eiland van Maurik”, vind je tegenwoordig Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Deze jonge, moderne maar zeer sfeervolle vestiging met een uniek uitzicht over het sprankelende water, is niet alleen de ideale locatie om een lekkere pannenkoek te eten, maar is ook zeer geschikt voor een heerlijke kerstborrel met jouw team, afdeling, vriendengroep of familie!

Reserveer nu een gezellige kerstborrel

Een kerstborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel regel je dus eenvoudig en snel bij Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. In het zomerseizoen is deze plek erg geliefd bij watersporters. Maar in de winter veranderd de sfeer in één en al kerst. Met alle feestelijke kerstversiering is het de mooiste plek in de Betuwe om een kerstborrel te houden.

Kerstborrel met lekkere hapjes

Als u een kerstborrel reserveert bij Pannenkoekenhuis de Waterspiegel in Maurik, dan weet u zeker dat het een geslaagde middag of avond wordt. Natuurlijk hebben we alle denkbare warme en koude drankjes in huis, zowel met als zonder alcohol. Indien gewenst kunnen we daarbij heerlijke hapjes serveren of zelfs een klein buffet neerzetten.

Geen kerstborrel maar liever een kerstlunch of kerstdiner?

Het pannenkoekenhuis de Waterspiegel heeft niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan overheerlijke pannenkoeken, maar ook een uitgebreide lunchkaart en dinerkaart. De keuze aan gerechten loopt uiteen van heerlijke maaltijdsalades tot lekker gemarineerde kipsaté en zelfs Beach Burgers. Bent u lekker aan het wandelen of fietsen in de omgeving, stop dan voor een stukje huisgemaakt gebak en een warme kop koffie ook even bij het Pannenkoekenhuis de Waterspiegel.

Geen kerstborrel maar liever een kerstlunch of kerstdiner?

Ook als u niet op zoek bent naar een locatie voor een kerstborrel, maar liever een kerstlunch of kerstdiner reserveert, bent u aan het juiste adres bij Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 0344-691232 en vraag gerust om de mogelijkheden. Indien gewenst stellen we een speciaal kerstmenu voor u samen.