High tea aanbieding Veenendaal en omgeving

Een leuke high tea aanbieding Veenendaal en omgeving vind u in het pannenkoekenrestaurant de Bijenmarkt. Wij maken heerlijke pannenkoeken maar daarnaast ook zeer smakelijke andere gerechten en complete high tea menu’s. Bent u op zoek naar een smakelijke high tea aanbieding Veenendaal en omgeving? Kijk dan eens verder op onze website voor meer informatie.

Onze high tea aanbieding Veenendaal en omgeving kunt u nuttigen in het moderne pannenkoekenrestaurant de Bijenmarkt aan de rand van Veenendaal aan de N4189 vlakbij de afslag Veenendaal-West van de A12. Een ideale centrale plek die goed te bereiken is met een auto of met de fiets, bijvoorbeeld naar een heerlijke fietstocht. Heeft u een e-bike dan kunt u deze tijdens de high tea opladen zodat u daarna weer heerlijk verder kunt fietsen.

Bij mooi weer kunt u niet alleen genieten bij ons van een high tea aanbieding Veenendaal en omgeving in het restaurant maar ook kunt uw high tea ook nuttigen op ons prachtige terras
in het zonnetje. Wilt u de accommodatie en het restaurant komen bekijken? Fiets dan eens langs voor een lekker kopje koffie zodat u een impressie heeft van de omgeving en de mogelijkheden die wij bieden.

Heeft speciale wensen of specifieke dieetwensen? Ook dan bent u van harte welkom! Het is wel fijn als u dit vooraf even meld zodat wij ook voor u heerlijke gerechten tijdens een high tea aanbieding Veenendaal en omgeving kunnen serveren geheel naar uw eigen wensen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons gezellige restaurant voor een High tea aanbieding Veenendaal en omgeving. Wij zullen er alles aan doen om u en uw gezelschap het volledig naar de zin te maken. Neemt u gerust contact op voor meer informatie, dit kan telefonisch of per e-mail. Uiteraard vind u op deze website ook nog meer informatie over al onze mogelijkheden.