Eetarrangementen Veenendaal

Bent u in de buurt van Veenendaal en heeft u trek? Dan kunt u voor heerlijke eetarrangementen Veenendaal terecht bij het pannenkoekenhuis de Bijenmarkt. Uiteraard kunt u hier kiezen voor één van onze overheerlijke pannenkoeken maar wij serveren ook een rijkdom aan andere overheerlijke gerechten. Zowel voor de kleine trek als de grote trek bent u hier aan het juiste adres.

Eetarrangementen Veenendaal vindt u aan de rand van Veenendaal aan de N418 vlakbij de afslag Veenendaal-West van de A12. Een prima centraal gelegen plek om te bereiken met de auto maar ook met de fiets. Wij bezitten meerdere oplaadpunten voor e-bikes en scooters mocht u hier gebruik van willen maken.

Wij hebben diverse eetarrangementen Veenendaal in de aanbieding. Wat denkt u van het groepsarrangement, te boeken vanaf 30 personen. Leuk voor een familiedag of een teamuitje. In de omgeving zijn er namelijk meer dan voldoende activiteiten te beleven.

De fietsroutes in de omgeving zijn prachtig van daar ook het eetarrangement Veenendaal: Mountainbike arrangement. Met dit arrangement krijgt u een instructeur mee die u een heerlijke route laat zien. Deze route is technisch niet heel zwaar dus bijna iedereen zal dit kunnen fietsen. Na afloop kunt u heerlijk genieten van het eetarrangement Veenendaal.

U kunt ook gebruik maken van het eetarrangement Veenendaal met bijbehorende workshop Boog- en blaaspijp schieten. Ga even een stukje terug in de tijd toen de handboog nog gebruikt werd om te jagen. Gelukkig hoeft u niet voor uw eigen eten te zorgen, u kunt na afloop genieten van het heerlijke eetarrangement Veenendaal.

Bent u op zoek naar een spannender eetarrangement Veenendaal? Kijk dan eens na de workshop bushcraft! Spannend, avontuurlijk en ontzettend leerzaam. Het heeft alles te maken met het leven in en van de natuur. Je leert bijvoorbeeld een vuur te maken zonder aansteker of lucifers. U maakt zelf een houten lepel en bakt hele bijzondere appeltaart. Uiteraard kunt u daarna genieten van ons heerlijke eetarrangement Veenendaal!

Naast deze eetarrangementen Veenendaal kunt u er ook voor kiezen om een GPS tocht te houden uiteraard gevolgd door wederom het heerlijke eetarrangement Veenendaal. Wij hopen dat er een geschikt arrangement voor u en uw gezelschap bij zit. Mocht u nog vragen hebben dan geven wij daar graag persoonlijk antwoord op.