Bedrijfsborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel

Bent u aangesteld om een gezellige bedrijfsborrel te regelen? En moet deze bedrijfsborrel in de omgeving van Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen of Tiel plaatsvinden? Denk dan eens aan de Waterspiegel. De Waterspiegel ligt midden in de Betuwe op het recreatieterrein van het Eiland van Maurik. De Waterspiegel is van origine een ambachtelijk pannenkoekenrestaurant maar verhuurt ook feestzalen en er zijn diverse groepsactiviteiten te boeken. Deze locatie is erg geliefd bij watersporters omdat de Waterspiegel aan het water ligt. Vanuit het restaurant kijkt u uit op het strand een spiegelglad water, de haven en de boten.

Bedrijfsborrel op een verwarmd terras

Restaurant de waterspiegel heeft ook een heerlijk zonneterras. U kunt er genieten van een prachtige zonsondergang en als de temperatuur daalt zullen wij het terras verwarmen zodat u nog lang samen met uw collega’s van de buitenlucht kunt genieten. Het pand is modern en zeer stijlvol ingericht. Het is een zeer gezellige locatie voor een bedrijfsborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel.

Bedrijfsborrel Maurik, Ingen, Lienden, Zoelen en Tiel met heerlijke versnaperingen

Als u ervoor kiest om jullie bedrijfsborrel bij de Waterspiegel te houden, zal het u aan niets ontbreken. Vooraf geeft u ons uw wensen door en wij zullen zorgen dat deze vervuld worden. Wilt u tijdens de bedrijfsborrel genieten van kleine versnaperingen, borrelhapjes of misschien van een geheel buffet? Alles is mogelijk bij de Waterspiegel.

De bedrijfsborrel combineren met een leuke activiteit voorafgaand

De Waterspiegel biedt ook verschillende groepsarrangementen aan zoals een mountainbike tocht, een workshop boogschieten of bushcraft. Wilt u iets aan teambuilding doen, dan is de GPS Tocht CSI de perfecte activiteit voor uw en uw collega’s voorafgaand aan de bedrijfsborrel. Het gaat hierbij om oog voor detail, doeltreffend werken en uiteraard een goede samenwerking. Kortom, bent u op zoek naar een leuke bedrijfsborrel in Maurik of de omgeving? Kom naar de Waterspiegel!